DE INNOVATOR IN VILT

Nevima
Nederlandsche Vilt Maatschappij

Innovatie in vilt

Opgericht in 1927 zorgt Nevima BV al vele jaren voor de ontwikkeling van een product met bijzonder prettige en duurzame eigenschappen. In de loop van de tijd is het aantal vilttoepassingen zo veelzijdig geworden, dat geen kunststof of rubber het kan evenaren. Gekoppeld aan analyse, onderzoek en controle van de producten heeft Nevima de kwaliteit van het managementsyteem gecertificeerd volgens ISO 9001.

Omdat een belangrijk deel van de activiteiten in het teken staat van onderzoek naar nieuwe toepassingen, is de uitgebreide knowhow van alle afdelingen binnen het bedrijf snel en gemakkelijk uitwisselbaar. Deze kennis staat ook u ter beschikking.

In de verschillende vilttoepassingen onderscheidt Nevima vijf belangrijke groepen:

  • Geluidsisolatie
  • Geluidsabsorptie
  • Zwevende vloeren
  • Oplegvilten – met name voor de bouw
  • Technisch vilt – waaronder meubelvilt en designvilt

Nevima heeft als doelstelling haar relaties een langdurige, betrouwbare en persoonlijke service te bieden. Bovendien wil zij een partner zijn die garant staat voor een maximum aan technische ondersteuning en heeft een focus op een voortdurend innoverend productenprogramma. Ook heeft Nevima een duidelijke visie om een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de maatschappij. Uiteraard kunt u altijd met vragen direct bij ons terecht.

LAATSTE NIEUWS

12 maart 2024

Renovatiebeurs Den Bosch

Zoals u van ons gewend bent staan wij ook dit jaar weer met vernieuwende producten op de Renovatie-/Transformatiebeurs in de Brabanthallen in Den Bosch. Wij staan op standnummer B047.

Binnenkort kunt u hier uw gratis kaarten bestellen.

Graag tot ziens.