Nederlands English Deutsch

woensdag 12 december '18

Eindjaar sluiting

I.v.m. onze jaarlijkse balanstelling zijn wij vanaf 19 december tot en met 21 december 12.00 uur telefonisch... [+]

IVI-Akoestiek-PRO

De geluidsabsorptie en geluidsisolatie van ruimtes staat in het middelpunt van de belangstelling. Voor het verbeteren van de akoestiek van een ruimte wordt meestal de nagalmtijd verkort. Een geluidsabsorberend materiaal is daarbij een belangrijk onderdeel van de oplossing. Nevima levert voor een optimale absorptie van geluid het gemakkelijk verwerkbare IVI-Akoestieksysteem. Dit bestaat uit de slagvaste IVI-Akoestiekplaat die op een spouw gevuld met IVI-Absorptie wordt aangebracht. Naast een uitstekende absorberende werking komen bij verwerken of gebruik, als extra voordeel, geen vezels vrij die irritatie van ademwegen, ogen en huid kunnen veroorzaken.

Omschrijving

De IVI-Akoestiekplaat is een 10 mm dikke slagvaste absorptieplaat. Deze plaat is op een houten regelwerk als balvast getest volgens de normen van het NOC/NSF. Het product is gemaakt van 100% polyester zonder chemische bindmiddelen of toeslagstoffen en is volledig te recyclen. De IVI-Akoestiekplaat is gemakkelijk en zeer prettig verwerkbaar. Het kan met een zaag of een gloeidraad op maat worden gemaakt. Het materiaal is moeilijk ontvlambaar en heeft ook nog eens uitstekende thermische isolatiewaarden. De IVI-Akoestiekplaat wordt standaard geleverd in lichtgrijs of antraciet.
Projectmatig kan de plaat in RAL-kleur worden geleverd, altijd gemêleerd met 5% grijze vezel. Ook kan de IVI-Akoestiekplaat worden voorzien van wolvilt of polyestervilt en zelfs in unikleuren worden geleverd.

Toepassingen

Door de hoge slagvastheid kan de IVI-Akoestiekplaat voor zowel wanden als plafonds van intensief gebruikte ruimtes, waaronder sporthallen, worden toegepast. De IVI-Akoestiekplaat wordt op een regelwerk aangebracht. Voor een snelle en onzichtbare bevestiging wordt de IVI-Akoestiekplaat met montagekit bevestigd. Ook is bevestiging met schroeven of nieten mogelijk. De spouw dient voor optimale absorptiewaardes volledig te worden voorzien van IVI-Absorptie polyesterwol.

Voordelen

• Hoge absorptiewaardes zowel laagfrequent alsook in het spraakgebied
• Vezelvrij
• Ecologisch
• Prettig en snel verwerkbaar
• Balvast conform NOC/NSF (getest door KIWA/ISA-sport)
• Te reinigen met hogedrukreiniger

Specificaties
 

Afmetingen (hxbxl) 10 x 1.198 x 3.000 mm (tolerantie +/- 5 mm)
Uitvoering Standaard IVI-Akoestiekplaat PRO (Gemêleerde kleuren lichtgrijs, middengrijs of antracietgrijs)
Uitvoering Speciaal IVI-Akoestiekplaat PRO, gekleurd gemêleerd (vanaf 150 m²)
Materiaal plaat 100% polyestervezel
Overige 100% recyclebaar, milieuvriendelijk, huidvriendelijk, moeilijk ontvlambaar, klasse B1 (DIN 4102), rotvrij, ongevoelig voor schimmels en huisstofmijt, bevat geen chemische bindmiddelen minimale vochtabsorptie, UV-bestendig,
temperatuur bestendigheid -30º tot +120º C
'Special' Afwijkende lengte, breedte, uitvoering enz. op aanvraag
IVI-Akoestiek-PRO
IVI-Akoestiek-PRO

IVI-Akoestiek-PRO
Grafiek metingen
Grafiek metingen

Grafiek metingen
Sitemap Disclaimer Nevima B.V.   |    Neonweg 10   |    3812 RH Amersfoort   |    T. 033-4611245   |    F. 033-4634198   |    KvK 31024152