Nederlands English Deutsch

dinsdag 14 augustus '18

Onze IVI-Spijkerregels worden 'groener'!

In de komende maanden zullen we overschakelen naar een duurzamere samenstelling van onze IVI-Spijkerregel.... [+]

Welkom bij Nevima B.V.

Nederlandsche Vilt Maatschappij

Opgericht in 1927 zorgt Nevima BV al vele jaren voor de ontwikkeling van een product met bijzonder prettige en duurzame eigenschappen. In de loop van de tijd is het aantal vilttoepassingen zo veelzijdig geworden, dat geen kunststof of rubber het kan evenaren. Gekoppeld aan analyse, onderzoek en controle van de producten heeft Nevima de kwaliteit van het productieproces gecertificeerd volgens ISO 9001-2015.

Omdat een belangrijk deel van de activiteiten in het teken staat van onderzoek naar nieuwe toepassingen, is de uitgebreide knowhow van alle afdelingen binnen het bedrijf snel en gemakkelijk uitwisselbaar. Deze kennis staat ook u ter beschikking.

In de verschillende vilttoepassingen onderscheidt Nevima vijf belangrijke groepen:


Nevima heeft als doelstelling haar relaties een langdurige, betrouwbare en persoonlijke service te bieden. Bovendien wil zij een partner zijn die garant staat voor een maximum aan technische ondersteuning en heeft een focus op een voortdurend innoverend productenprogramma. Ook heeft Nevima een duidelijke visie om een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de maatschappij. Uiteraard kunt u altijd met vragen direct bij ons terecht

Vilt wordt onder meer vervaardigd uit wol, synthetische vezels, runderhaar en kokosvezels. afhankelijk van de toepassing en de vereiste specificaties wordt de grondstof en de dichtheid van het materiaal vastgesteld. Zo kan vilt zacht vervormbaar zijn, maar ook staalhard. Door geavanceerde productie-technieken krijgt vilt zijn specifieke eigenschappen.

Alle viltsoorten zijn leverbaar in velerlei kleuren, diktes en dichtheden, en in de meest uiteenlopende uitvoeringen: in stroken, ringen, schijven, rollen enzovoort. De eigenschappen variëren van statisch tot temperatuurbestendig en van waterafstotend tot zelfklevend.

 

Sitemap Disclaimer Nevima B.V.   |    Neonweg 10   |    3812 RH Amersfoort   |    T. 033-4611245   |    F. 033-4634198   |    KvK 31024152