Nederlands English Deutsch

woensdag 12 december '18

Eindjaar sluiting

I.v.m. onze jaarlijkse balanstelling zijn wij vanaf 19 december tot en met 21 december 12.00 uur telefonisch... [+]

IVI-Stootplint

De geluidsabsorptie en geluidsisolatie van sporthallen en gymzalen staat in het middelpunt van de belangstelling. Hoge nagalmtijden veroorzaken serieuze klachten bij gebruikers van deze ruimtes. Er worden daarom hogere eisen gesteld aan de geluids-absorptie van een sporthal en gymzaal. Uit de praktijk blijkt dat de meest gebruikelijke aanpak, het bekleden van het plafond, niet voldoende is. Hierdoor ontstaat de noodzaak voor een hoogwaardige wandabsorptie. Nevima heeft hiervoor het IVI-Sporthalsysteem ontwikkeld. De IVI-Stootplint is een onderdeel van dit systeem.

Omschrijving

In sporthallen wordt vaak met banken geschoven. Dit gebeurt niet altijd zachtzinnig. Daarom hebben wij een speciale stootplint ontwikkeld om het IVI-Sporthalsysteem te beschermen. Deze stootplint is een hard gestijfd vilt van ca 3 mm dik dat aan de langs-zijde is afgeschuind. De hoogte van de IVI-Stootplint is 200 mm. Bij een bankhoogte van 300 mm wordt de bovenzijde van de stootplint op ca 350 mm vanaf de vloer aangebracht. De IVI-Stootplint is voorzien van zeer sterke zelfkleef. Er is één kleur leverbaar, grijs-bruin gemêleerd.

 

IVI-Stootplint
IVI-Stootplint

IVI-Stootplint
IVI-Stootplint
IVI-Stootplint

IVI-Stootplint
Sitemap Disclaimer Nevima B.V.   |    Neonweg 10   |    3812 RH Amersfoort   |    T. 033-4611245   |    F. 033-4634198   |    KvK 31024152